Social

Anunț important pentru salariații CEO de peste 50 de ani

Salariații CE Oltenia cu vârste de peste 50 de ani pot participa la un program de screening al cancerului colorectal. Este vorba de o acțiune a Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, ce se va derula în luna martie la nivelul companiei energetice, prin care minerii și energeticienii vor beneficia, gratuit, de investigații medicale de înaltă calitate, dar și de tratament. 

Proiectul ”Servicii medicale performante de prevenție, diagnostic și tratament endoscopic în cancerul colorectal”, este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și va fi realizat în colaborare cu Asociația Mereu Pentru Europa. Evenimentul de lansare a acestei campanii la CE Oltenia va avea loc luni, 21 martie, la un restaurant de pe Insulița Jiului. 

Proiectul în care se înscrie această acțiune se va desfășura până în decembrie 2023 și se adresează tuturor persoanelor cu vârste cuprinse între 50 și 74 care au reședința în zona Olteniei.

”Peste 50.000 de rezidenți din județele Olt, Gorj, Dolj, Mehedinți și Vâlcea, din categoria de vârstă specificată, vor avea acces gratuit la servicii medicale de înaltă calitate de prevenție, screening, diagnostic și tratament precoce al leziunilor premaligne colorectale.  Campania derulată în cadrul Complexului Energetic Oltenia va demara în luna martie, lună dedicată la nivel mondial luptei împotriva cancerului colorectal”, au transmis reprezentanții Universității de Medicină și Farmacie din Craiova.

Vizualizări: 4,973

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: