Social

Târgu Jiu: Mașini dezmembrate în condiții de ilegalitate 

Un târgujian este bun de plată după ce comisarii Gărzii de Mediu Gorj au descoperit că acesta dezmembra autovehicule fără a deține autorizație în acest sens. Pe lângă amendă, comisarii de mediu au dispus și suspendarea activității atelierului în cauză. 

”O altă activitate de dezmembrări auto în Municipiul Târgu Jiu, desfășurată în condiții ilegale, fără avizele de mediu necesare, responsabilă de deșeuri abandonate la periferia orașului, a fost identificată de comisarii Gărzii de Mediu Gorj. Și în acest caz persoana responsabilă a fost sancționată cu amendă în valoare de 10.000 lei, fiindu-i suspendată și activitatea”, au transmis reprezentanții Gărzii de Mediu Gorj. 

La începutul acestei luni, o altă persoană fizică a fost identificată, verificată și amendată de comisarii Gărzii de Mediu Gorj pentru desfășurarea activității de dezmembrări auto fără avizele de mediu necesare, în zona de periferie a municipiului Târgu Jiu. 

Pentru identificarea tuturor persoanelor care abandonează deșeuri la periferia orașului, acțiunile de control ale comisarilor de mediu se derulează și în afara orelor de program.

Vizualizări: 2,448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: