Social

Licitație pentru hrana pacienților spitalului din Sadu. Trei mese cu zece lei!

Spitalul Orășenesc ”Dr. Gheorghe Constantinescu” din Bumbești Jiu caută o firmă care să asigure hrana pacienților care sunt internații pe secțiile sale. Unitatea spitalicească din Sadu a scos la licitație serviciile de preparare și livrare mâncare pentru spital. 

Aproape 183 mii lei pune la bătaie spitalul pentru hrana bolnavilor, aceasta fiind suma maximă pe care intenționează unitatea să o achite pentru aceste servicii. Firma câștigătoare va trebui să asigure 18.240 de meniuri. Un meniu conține trei mese, respectiv mic dejun, prânz și cina, plus eventuale suplimente, dacă acestea sunt prevăzute de regimul dietetic.

În documentația de achiziție se arată că, din iulie 2020, spitalul a fost desemnat să trateze pacienți cu forme ușoare și medii de coronavirus. ”În scopul limitării răspândirii virusului COVID-19 se impune necesitatea ca pentru pacienții internați in spital cu diagnosticul COVID-19 precum si pentru pacienții suspecți Covid-19 aflați în izolator în așteptarea diagnosticului, mâncarea să fie livrată porționat în ambalaje corespunzătoare de unică folosință”, conform anunțului de licitație.

Firmele interesate pot depune ofertele până în data de 4 aprilie. 

Vizualizări: 3,165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: