Social

Rânca: Mașini multe, locuri de parcare ioc

Deși nu a mai rămas multă zăpadă la Rânca, stațiunea a fost plină de turiști în aceste zile. Circa șapte mii de oameni au petrecut vacanța de Revelion în zona montană a județului Gorj.

S-a schiat în condiții bune pe pârtia din centrul stațiunii, dar și pârtiile de săniuș au fost pline. Zona montană a atras turiști din toate colțurile țării și a dovedit încă o dată că turismul poate fi o gură mare de oxigen pentru județul Gorj.

Marile lipsuri au fost, și de această dată, locurile de parcare. S-a parcat, și în aceste zile, haotic. Mașinile au stat pe marginea drumului pentru că multe cabane au camere multe, dar niciun loc de parcare. Mulți cabanieri nici nu le mai spun asta turiștilor care se trezesc abia când ajung la locație că nu au unde să-și lase mașina.

Cu toate acestea, nici nu sunt mulți turiști dornici să facă efort și să lase mașinile în parcarea mare de la intrarea în stațiune. Aceasta a stat mai mult goală în ultimele zile, iar șoferii au preferat să lase autoturismele pe marginea drumului.

Vizualizări: 768

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: