Social

Copil dispărut în noaptea de Revelion

O femeie din Târgu Jiu a sesizat poliția în prima zi a anului despre faptul că fiul său minor, de 13 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, noaptea trecută, minorul Sarcină Grigore Marian, de 13 ani și 10 luni, din orașul Tismana, care locuiește fără forme legale în municipiul Târgu Jiu, a plecat în mod voluntar din municipiu și nu a mai revenit. Minorul nu este cunoscut cu plecări repetate de la domiciliu.

Semnalmente: 1,87 m înălțime, greutate 60 kg, constituție atletică, păr șaten, ochi căprui, poartă ochelari. La momentul plecării era îmbrăcat cu hanorac negru, pantaloni negri și pantofi sport de culoare albă.

Cei care pot oferi detalii care să ducă la identificarea minorului sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

actualizare: Minorul în vârstă de 13 ani din Târgu jiu dat dispărut în noaptea de Revelion a fost identificat de polițiști în localitatea Câmpulung , jud Argeș. Nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

 

Vizualizări: 2,791

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: