Politică

PSD îi cere lui Virgil Popescu să plece de la Ministerul Energiei

Fostul premier Mihai Tudose, europarlamentar PSD, a declarat, miercuri, că ministrul Energiei ar trebui să plece acasă, pentru că a arătat că nu poate.
“Sunt un pic decepționat de aceste declarații succesive, contondente între ele, ale ministrului Energiei. Eu cred că domnul ministru face tot ce poate și, din păcate, asta e tot ce poate. Cred că ar trebui să încercăm cu altcineva“, a spus Mihai Tudose, la Antena 3. 

Tudose a precizat că este nevoie ca procurorii să deschidă anchete ca urmare a creșterii facturilor la energie electrică și gaze naturale și i-a sugerat ministrului Virgil Popescu să plece acasă. “Cred că ar trebui să încercăm cu altcineva“, a spus Mihai Tudose.
Fostul premier a mai spus că un ministru trebuie să aibă soluții, nu să se plângă, pentru că asta fac cei afectați. “Premierul a ieșit ieri cu principiile, astăzi ministrul Energiei trebuia să prezinte soluțiile, dar azi vorbim tot despre principii, nu s-a modificat nimic“, a explicat Tudose.

Ministrul Energiei Virgil Popescu a declarat miercuri, după ședința de guvern, că există o procedură pentru cei care au facturile umflate. „Astăzi, în ședința de guvern, a venit și președintele autorității de reglementare și ne-a spus procedurile. Oamenii trebuie să știe că ANRE are un call center foarte mare care poate răspunde la foarte multe solicitări. Ne-a comunicat că a intrat într-un control la furnizori”, a spus ministrul. Adică, în loc să rezolve problema, trimite milioane de români să facă reclamații.

PSD conduce ANRE, iar PNL Ministerul Energiei, astfel că se acuză reciproc în scandalul facturilor, ca și cum nu ar guverna împreună.

Vizualizări: 2,990

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: