Politică

Primarul gorjean care batjocorește copiii

Situație de toată jena creată de primarul comunei Plopșoru, din județul Gorj. Acesta este acuzat de cei doi consilieri locali ADN că își bate joc de copiii urbei. 

Faptul că primarul Grigorie batjocorește în mod direct cetățenii este arhicunoscut, însă lucrurile merg prea departe. Absolut toți cei care nu au votat cu dumnealui în alegeri sunt amenințați și umiliți, ajungându-se până a li se marginaliza și copiii. 

Faptul că ai la dispoziție mijloc de transport pentru elevi, dar tu nu vrei să-l pui la dispoziție copiilor, te încadrează la categoria mizerabililor! Spun asta fiindcă este lesne de înțeles că nu celor doi consilieri le face rău, respingându-le sugestiile/ propunerile, ci, de fapt, afectați sunt cetățenii. 

Că răutatea nu are limite și ajunge să lovească și în copii... este deja încadrat în afara sferei normalului. Atașăm mai jos câteva reacții:

 

"Ce spuneți, domnule primar. Mințim noi sau dumneavoastră? Să vă fie rușine că faceți afirmația în ședințele de consiliu, că elevii de la Deleni și Piscuri au transport de la școală către domiciliu. Imaginile vorbesc. Ce mai puteți spune la următoarea ședință? Ce spuneți domnilor consilieri din cadrul consiliului de administrație al școlii? Rușine să vă fie tuturor. Se udă copiii la picioare, îngheață pe timp de iarnă, aveți microbuz școlar pe care nu il folosiți de ani de zile, aveți șofer profesionist care nu are obiectul muncii de ani de zile, ce vă oprește domnule primar să asigurați transport pentru acești copii? Vă spun eu, incapacitatea dumneavoastră de a gestiona o comună. V-a interesat și vă interesează doar buzunarul dumneavoastră. Uitați-vă în oglindă în fiecare dimineață și o să vedeți că Dumnezeu vă ia câte ceva în fiecare zi", a transmis, consilierul Velian Gabriel Cîrstea.


Și consilierul Dan Pop a reacționat ca atare: "Microbuzul școlar zace în curtea casei, se știe unde....

De ce, domnule primar, copiii sunt nevoiți să suporte incompetența și reaua credință a autorităților locale?

De ce, dragi prieteni și părinți, acceptați situația umilitoare în care vă pune acest individ? Oare nu este mai bine să luați atitudine, având în vedere că este vorba despre copiii dumneavoastră?

Domnule primar, dacă copiii dumneavoastră ar avea parte de acest tratament, cum ați reacționa?

Avem două microbuze școlare în dotare, de ce nu funcționează și cel de al doilea?

Aveți șofer angajat la primărie, ce activitate are?

Copiii sunt transportați câte 35 sau 40 într-un singur microbuz, de ce?

Cum acceptați, oameni buni, așa ceva?

Ieșiți public și explicați domnului primar că plătiți taxe și impozite pentru confortul copiilor dumnevoastră și al dumnevoastră personal, nu să se plimbe el cu mașina primăriei pe banii publici", a semnalat consilierul ADN. 

Încurajați de atitudinea celor doi consilieri, au început să apară reacții și de la alți cetățeni. Timid, ce-i drept, fiindcă primarul Grigorie s-a obișnuit să amenințe/ amendeze pe oricine cuteză să dea un like, ce să mai spunem de o critică, fie ea și constructivă. 

Vizualizări: 5,683

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: