Ultima oră

Proteste de amploare anunțate pentru sâmbătă seara

Se anunță proteste de amploare sâmbătă, 2 octombrie, în toată țara. Este un miting antiguvernamental, anti certificat verde și antirestricții, promovat intens pe paginile de socializare de Alianța pentru Unirea Românilor și mai multe asociații.

„Noi venim din Parlament, unde am început greva și mergem până la capăt cu acțiunile de protest. Nu mai este timp de stat, nu mai este timp de așteptat, tolerat și de înghițit mizeriile pe care ni le servesc alții. E momentul să venim cu toții la București, e momentul să fim mulți, foarte mulți,” a spus copresedintele George Simion pe Facebook.

 

La protest vor să ajungă și mineri supărați că se închid grupurile pe cărbune, și șoferi revoltați că li se impozitează diurna pe cinci ani, și oameni speriați de facturile la energie și gaze naturale care se anunță, și bugetari care refuză vaccinarea obligatorie.

 

Rămâne de văzut dacă vor fi zeci de mii de participanți, așa cum se așteaptă organizatorii. Protestul va avea loc în București la ora 17.00, în Piața Universității, dar sunt anunțate proteste și în alte orașe din țară.

Vizualizări: 1,035

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: