Ultima oră

Cum a reușit să răstoarne basculanta pe câmp

Un bărbat a fost grav rănit, joi, în urma unui accident rutier petrecut în comuna Mateești, județul Vâlcea. 

Din primele verificări, se pare că bărbatul conducea o autobasculantă încărcată cu balastru pe un teren viran, iar la un moment dat vehiculul s-a răsturnat într- o parte.

Din informaţiile furnizate de reprezentanţii IPJ Vâlcea reiese că autobasculanta se afla pe un teren viran de lângă drumul judeţean DJ 676D când s-a produs evenimentul.  Poliţiştii din cadrul Poliţiei Berbeşti au fost cei care au intervenit la incidentul produs pe raza satului Turceşti. Autobasculanta era condusă de un bărbat din Vaideeni. În urma impactului cu solul, şoferul a suferit un traumatism de coloană vertebrală.  

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au mai precizat că incidentul nu va fi încadrat drept accident rutier. Rămâne de văzut dacă va fi considerat însă accident de muncă, după ce se va stabili a cui era basculanta, pentru cine presta aceasta servicii etc.  

„Bărbatul a fost transportat la spital, fiind preluat de ambulanţă. Victima este conştientă cu traumatism la coloană”, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Vizualizări: 1,589

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: