Social

Profesorul Eugen Nodea, criticat de niște nulități!

Unul dintre cadrele didactice cu cele mai importante rezultate din sistemul educațional gorjean este ținta atacurilor unor nulități. Indivizi care au trecut prin școală doar ca să aibă de unde pleca spre casă, au sărit la gâtul cunoscutului profesor doar pentru că acesta a îndemnat oamenii să voteze cu partidul pe ale cărei liste candidează.

Eugen Nodea s-a implicat în politică pentru a dezvolta sistemul de învățământ din județ, el fiind promotorul noului Centru de Excelență. Cunoscut datorită rezultatelor remarcabile ale elevilor săi, mai ales premiile la nivel mondial ale echipei Tea-Borgs, Eugen Nodea a ajuns să fie terfelit de câțiva neica nimeni, care s-au trezit și ei în politică peste noapte, în tabăra liberalilor. 

Amenințări mai mult sau mai puțin voalate, jigniri și vorbe grele au postat cei câțiva liberali de ocazie în mediul online, culmea , traseiști politici de anvergură, care au defilat pe la mai toate partidele, în funcție de interese. Până în acest moment, conducerea PNL Gorj nu a catadicsit să reacționeze la hărțuirea la care membrii săi îl supun pe unul dintre cei mai performanți profesori din țară. Ba mai mult, cei din conducere par să încurajeze comportamentul huliganic, chiar și după ce campania electorală s-a sfârșit, iar propaganda este interzisă. 

Grav este că la acest moment, toate partidele sunt corcite, termenul de doctrină fiind doar simbolic. La fel de grav este și faptul că, orbiți de goana după voturi, unii își pierd raționamentul, jignind nonșalant oameni pe care nu politica sau banul public i-au făcut celebri, ci munca, implicarea și, evident, rezultatele! Greu pentru nulități să accepte sau să distingă calitatea umană! Persoanele remarcabile precum profesorul Eugen Nodea, rămân calitativ la fel, indiferent din partea cărui partid activează. Succes îi urăm în activitatea profesionala și nu numai, iar nulităților... puneți mâna și arătați ceva creat de voi în societate, nu doar venin, prostie și iar venin!

Vizualizări: 3,049

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: