Social

Gorjenii reacționează, după blocajul creat în spitalul "Tudor Vladimirescu"

Acțiunile de campanie ale unui partid politic și a candidaților acestuia, au ajuns până la a expune la riscuri serioase siguranța gorjenilor, fără a avea un minim de proces de conștiință. 

Zilele trecute, un "medic renumit" pentru derapajele sale, actual consilier județean și candidat, din nou, pentru aceeași funcție, a ajuns să închidă saloanele bolnavilor cu cheia, să refuze gărzile și să plece efectiv acasă. Totul doar pentru a genera un conflict electoral. Detaliile au fost expuse atât în transmisiunile "Sabotorii" cât și în fața organelor abilitate, la acest moment fiind deja conturat un dosar penal. 

Câteva zeci de mii de vizitatori din mediul on-line au avut ocazia să vadă cel mai grețos tablou electoral, mare parte dintre cititori reacționând foarte agresiv, pe bună dreptate!

" Animalelor, ați ajuns să ne omorâți cu zile, doar să vă fie vouă bine. Așa ați făcut și în pandemie. Nu toți uităm de ce ați fost capabili, voi și politica libertină"

"Atât pot Ionică și Iulică. Mâine o să se îngălbenească și la față, nu doar pe tricouri.",

" În loc să vedem o competiție de proiecte între candidați, vedem tot felul de acțiuni, care mai de care mai deplasate." 

"Să vă fie rușine, cu asemenea mizerii nu se poate câștiga. Anul ăsta anulez buletinul de vot"

"Soare este stăpân, nu medic. Afară din spital și să meargă la partid!"

"Așa se comporta și cu colegii, dar și cu pacienții".

Sute de reacții au amendat situația de fapt, o problemă pe care nimeni nu se aștepta să o întâlnească. Campania electorală dusă în extreme ar trebui condamnată nu doar de electorat, ci și de organele abilitate!

Vizualizări: 1,857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: