Social

Salariata de la CJ Gorj, decedată într-un accident cumplit, va fi înmormântată duminică

Elena Ecobici, angajata Consiliului Județean Gorj, care a decedat într-un accident cumplit, va fi înmormântată duminică. Femeia avea 56 de ani și a reușit să învingă cancerul, dar destinul său s-a frânt într-un mod tragic. 

 

Ea a fost acroșată de portiera mașinii din care tocmai coborâse și a ajuns sub roțile mașinii. La volan, era cea mai bună prietenă a ei.  „Ea vrut s-o pupe și în loc să pună piciorul pe frână sau să-i dea drumul a pus rapid piciorul pe accelerație”, a spus un martor.

Femeia a fost dusă la spital, resuscitată, dar în zadar. „Prezenta multiple traumatisme și stop cardio respirator. Medicii din Unitatea de Primiri Urgențe au inițiat manevrele de resuscitare, la care doamna nu a răspuns”, a declarat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Maşina care a ucis-o pe Elena are cutie de viteze automată. Un specialist auto spune că încurcarea pedalei de frână cu accelerația, în cazul acestui tip de autoturism, are efecte mai severe decât în cazul unei mașini clasice: „Autovehiculul accelerează brsuc și își mărește constant viteza de deplasare până când lovește un obstacol. Aici e posibil să se fi întâmplat la fel”.

Victima lucra de peste 25 de ani la Consiliul Județean Gorj și era secretara președintelui instituției. În ultimele luni s-a luptat cu o boală nemiloasă, iar tratamentele medicale o ajutaseră să depășească problemele de sănătate. Era bună prietenă cu șoferița. Ion Călinoiu, fost președinte al Consiliului Județean Gorj a declarat la Pro TV: „Erau două prietene și mai mult decât prietene, surori, amândouă se completau, făceau ca totul să fie pace și liniște în viața de zi cu zi nu doar a lor, ci și a celor cu care intrau în discuții. Nu pot decât să regret din suflet ceea ce s-a întâmplat”.

Elena Ecobici va fi înmormântată duminică. ”Cu sufletele îndurerate ne luăm adio de la cea care a fost buna noastră colegă și prietenă, prin sufletul ei sensibil și caracterul frumos, ELENA ECOBICI. Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină! Cu profunde regrete transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, este mesajul Consiliului Județean Gorj.

Vizualizări: 1,173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: