Actualitate

Primul interviu pentru recrutarea directorilor CEO

A fost primul interviu pentru selecția membrilor din Directoratul Complexului Energetic Oltenia. În total, în cursă s-au înscris 15 persoane. Cinci locuri sunt disponibile. Procedura de selecție ar trebui să fie gata până la finalul lunii februarie.


Fostul secretar de stat în Ministerul Energiei, Ștefan Constantin, e și el printre candidați. „Nu am apărut în spațiul public ca fiind participant la selecția pentru membrii în Directorat. A fost un prim interviu. Candidații se întâlnesc cu firma de recrutare și ne e analizată experiența personală, CV-ul și ce dorim să facem dacă suntem selectați în lista finală pentru Directoratul CEO. A fost un interviu de bun-simț”, a declarat Ștefan Constantin, fost secretar de stat în Ministerul Energiei.


Acesta a mai punctat și că un subiect important în cadrul interviului a ținut de planul de restructurare aprobat pentru compania energetică.  „Toate lucrurile se învârt în jurul planului de restructurare, care e Biblia pe care CEO trebuie să o respecte. Dacă se va reuși sau nu, o să vedem în viitorul apropiat. Lucrurile acestea trebuie realizate într-o manieră profesionistă. Un episod care ne face un pic îcrezător e ce trăim zilele acestea, când e ger. Să vedem cât ține acest ger. Temperaturile vor ajunge la minus 20 de grade. Lucrurile acestea sunt benefice pentru CEO pentru că e un semnal de alarmă care trebuie luat în calcul de toți factorii decidenți. Fără această companie, nu e nimeni să echilibreze Sistemul Energetic Național sau apelăm la import, unde prețurile sunt foarte mari”, a mai adăugat Ștefan Constantin.


Pe lista candidaților, mai sunt Daniel Burlan, Gabriel Giorgi, Cosmin Trufelea, Gabriel Gârjoabă sau actualul manager Dan Iulius Plaveti.

Vizualizări: 4,420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: