Eveniment

Primul asociat care a fost executat silit de Pandurii

Clubul de fotbal Pandurii Lignitul Târgu-Jiu are de primit circa trei milioane de euro de la asociați, după ce a câștigat procesul cu aceștia. Primul asociat executat silit este Consiliul Județean Gorj, care avea în cont circa 300 de mii de lei, care au ajuns la club.

Pentru diferența de plată s-ar putea face reeșalonare. "Consiliul Judeţean a virat banii, o parte din ei. Dacă vom ajunge la un consens şi la un rezultat final cu preşedintele Cosmin Popescu, vom reeşalona datoria în funcţie şi de posibilităţile Consiliului Judeţean pentru a nu îi îngreuna activitatea", a declarat Marin Condescu pentru Radio Infinit. 

Acesta crede că va recupera repede banii și de la Complexul Energetic Oltenia. "Această sumă a fost deja identificată de conducerea actuală a complexului, (...), aşa că ei pot recupera suma destul de repede", a mai spus Condescu. 

Sumele pe care le au de plătit asociaţii sunt: Complexul Energetic Oltenia – 6.398.608,88 lei, SC Artego SA – 4.898.219,86 lei, Consiliul Local Târgu Jiu – 2.861.747,68 lei, Consiliul Județean Gorj – 769.543,23 lei și Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia – 516.983,76 lei.

Dacă suma ar intra efectiv în club ar fi o gură de oxigen, dar peste 25% din banii i se cuvin lui Marin Condescu, principalul creditor. Din punct de vedere sportiv echipa este la subsolul clasamentului în liga a doua, având şanse destul de mici să rămână în eşalonul secund al fotbalului românesc.

Vizualizări: 2,144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: