Politică

Primele funcții primite de pesediști de la guvernul PNL

Mihail Adrian Oprescu a fost numit de Florin Cîţu în funcţia de secretar general al Agenţiei Naţionale pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi. Oprescu este soţul deputatei PSD Simona Bucura-Oprescu.

„Începând cu data de 28 octombrie 2021, domnul Mihail-Adrian Oprescu, inspector general de stat adjunct în cadrul Inspecţiei Muncii, exercită, cu caracter temporar, prin detaşare, funcţia publică vacantă din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Agenţiei Naţionale pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi pentru o perioadă de 6 luni”, se arată în decizia publicată vineri în Monitorul Oficial.

Și Felix Manta, finul fostului preşedinte PSD al Consiliului Judeţean Mehedinţi Adrian Duicu, a fost numit de premierul interimar Florin Cîţu secretar general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC). 

„Daniel Felix Manta, comisar şef adjunct Regiunea S-V Oltenia, exercită, cu caracter temporar, funcţia publică din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor pentru o perioadă de 6 luni”, potrivit deciziei semnate de premierul Florin Cîţu.

Pesediștii sunt încă la aperitiv, pentru că negocierile pentru susținerea unui guvern minoritar PNL - UDMR sunt abia la început.

Vizualizări: 2,561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: