Politică

Primarul Romanescu: Au ajuns să transmită panică și dezinformare târgujienilor

Aproape o mie de dosare au fost depuse de tinerii din Târgu Jiu care își doresc să obțină un apartament din cele 600 pe care le va construi municipalitatea în zona Narciselor. E vorba de 100 de blocuri a câte șase apartamente fiecare. 

 

Apartamentele vor avea două camere, baie și bucătărie. “Avem peste 900 de dosare depuse în condițiile în care vom construi 600 de apartamente. Îmi doresc să avem mii de solicitări. Ulterior, Consiliul Local, pe baza legii va stabili și niște criterii de departajare. Sunt locuințe cu caracter social. Sunt locuințe pentru tinerii între 18 și 35 de ani care nu au un imobil. Dacă vor dobândi un imobil oriunde în țară, sunt obligați să renunțe la acest apartament care va fi repartizat altcuiva”, a spus primarul Marcel Romanescu. 

 

Acesta a subliniat că mulți târgujieni au ajuns să fie dezinformați de cei care s-au trezit vorbind pe marginea acestui proiect fără să știe despre ce e vorba și ba au spus că nu se fac aceste blocuri, ba că vor fi ridicate și vor rămâne goale, ba că listele cu beneficiarii sunt deja făcute. 

 

“Fals!”, le transmite Romanescu. „Merg în teren și constat cât de multă dezinformare și panică se transmite oamenilor din Târgu Jiu. Îmi spuneau oamenii prin cartiere că știu ei că e făcută lista. Nu se poate pune problema de așa ceva! Punctajele se fac după ce se depun toate dosarele. Totul e extrem de corect”, a mai spus edilul la Radio Accent. 

 

Vizualizări: 1,358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: