Politică

Romanescu, despre lista PNL la Târgu Jiu: E ce a mai rămas

"Pe listă mai e ce a mai rămas", spune primarul Marcel Romanescu pus să comenteze cum vede numele PNL de pe lista pentru Consiliul Local al municipiului. Romanescu s-a abținut să facă mai multe comentarii, subliniind că va începe campania electorală din 9 mai, după Paște. 

 

Însă din ce putea să facă Ion Iordache o listă mai bună pentru Consiliul Local dacă i-a plecat aproape toată organizația de la municipiu? 

 

"Lista e așa cum au pregătit-o, dar acum aș vrea să ne gândim mai mult la cele sfinte ținând cont că traversăm perioada premergătoare sărbătorilor de Paște. O să avem timp după 9 mai să discutăm despre fiecare component al acelei liste. Dar acum venim numai cu gânduri bune. E o perioadă în care trebuie să fim mai echilibrați. În campanie, vom discuta despre liste, strategii. Eu am o echipă extrem de puternică pe care sunt sigur că și-ar dori-o orice formațiune politică. Pe lista de la PNL pentru municipiu mai e ce a mai rămas, n-am prea văzut personalități, dar prefer să nu mă pronunț. Îi cunosc aproape pe toți cei de pe listă. Acum ce putea să facă și domnul Ion Iordache din ce a mai rămas după eliminarea noastră din PNL? Au mai rămas acolo, trei, patru persoane", a declarat Romanescu la Radio Infinit.

Vizualizări: 943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: