Social

Director de zece la o instituție de cultură 

Cosmin Brehuță a luat nota maximă în urma evaluării managementului Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu pe anul 2021. Comisia de evaluare i-a acordat nota 10, atât la analiza raportului de activitate, cât și la susținerea acestuia de către directorul teatrului târgujian.

Evaluarea managementului se face anual și reprezintă procedura prin care administrația locală verifică modul în care au fost realizate obligațiile asumate prin contractul de management. Din comisia de evaluare au făcut parte consilierul local Constantin Semen, Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului ”Doina Gorjului”, și Dumitru Hortopan, directorul Muzeului Județean. 

Prin același proces a trecut și Doru Strîmbulescu, directorul Centrului de Cercetare, Documentare și Promovare ”Constantin Brâncuși”. Acesta a fost notat cu 9.40 la analiza raportului de activitate și cu nota 9.73 la susținerea raportului, rezultând astfel o medie de 9.56, aceasta fiind nota finală. În cazul său, comisia a fost formată din consilierul local Luminița Georgeta Popescu, Olimpia Bratu, managerul Bibliotecii Județene, și Ion Cepoi, directorul Centrului Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale. Gorj. 

Cele două instituții de cultură sunt în subordinea Consiliului Local Târgu Jiu. 

Vizualizări: 1,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: