Eveniment

Sechestrat într-o casă din Târgu Jiu

Un bărbat de 47 de ani din Târgu Jiu a fost reținut joi pentru 24 de ore, după ce ar fi sechestrat un bărbat de aceeași vârstă venit la el în vizită. Victima a fost legată cu sfoară, iar agresorul a fost ajutat de o femeie de 71 de ani.

Bărbatul este acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe. Fapta s-a petrecut pe 9 octombrie pe fondul unui conflict spontan, după ce femeia a bănuit că bărbatul aflat în vizită intenționa să sustragă anumite bunuri. 

“Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că la data de 9 octombrie a.c., în timp ce persoana vătămată, de 47 de ani, din comuna Albeni, se afla în vizită, în municipiul Târgu Jiu, la o persoană a cărei identitate nu o cunoaște, în urma unui conflict spontan, a fost legat cu o sfoară de mâini și lovit cu un obiect contondent în zona toracelui, de bărbatul de 47 de ani, din localitate, dar și de o femeie, de 71 de ani, tot din municipiul Târgu Jiu”, a comunicat IPJ Gorj.

Bărbatul a fost eliberat în aceeași zi. Polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe, iar bărbatul urmează a fi prezentat astăzi procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri corespunzătoare.

Vizualizări: 6,124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: