Politică

Primarii vor mai mulți bani în 2024: Va fi un an greu din toate punctele de vedere

Se putea și mai bine! Este concluzia sfârșitului de an pentru primarul comunei Stejari. Robert Păiuși afirmă că birocrația mult prea stufoasă a făcut ca multe proiecte să fie cu greu puse în practică. Edilul își pune speranțe în anul viitor, an extrem de important, în care speră să aibă și un buget mai generos.

Primarul comunei Stejari afirmă că unul din cele mai importante proiecte pentru localitate va fi demarat la mijlocul anului viitor.

„Mi-aș fi dorit să demarez cât mai multe proiecte pentru comuna Stejari, dar partea legislativă, tumultoasă și stufoasă îmi cramponează rapiditatea începerii lucrărilor. Nu avem decât să spunem că ne bucurăm de proiectul prin CNI, de vreo 40 de kilometri de canalizare, ce este executat deja în proporție de 35%. Urmează spre sfârșitul anului acesta, începutul anului viitor să scoatem la licitație cele patru lucrări pe programul Anghel Saligny, aici fac referire la asfaltarea drumurilor, acolo unde mai este necesar, la noua stație de apă, extinderea de canalizare în satul Piscoiu și cele două poduri. Ulterior o să creionăm proiectul pentru modernizarea Școlii Gimnaziale Aurel Teodorescu. Așteptăm începerea proiectului de asfaltare a drumului județean. Din ce am vorbit cu domnul președinte al Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, lucrările la DJ 65B vor începe în perioada mai-iunie, anul viitor”, a declarat Rober Păiuși, primarul comunei Stejari.

Acesta își pune mari speranțe în anul ce vine.

„Mi-aș dori ca bugetul pe anul 2024 să fie mai fructuos, din toate punctele de vedere și mult mai echilibrat și fără schimbări salariale, ca să putem spune că suntem și noi liniștiți. Anul viitor va fi un an greu din toate punctele de vedere, atât administrativ, cât și politic, pentru că vor avea patru tipuri de alegeri”, a mai declarat Păiuși.

 

 

Vizualizări: 1,716

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: