Politică

Primar: Anul 2023 a fost unul zbuciumat economic

Numeroase localități din județul Gorj vor trece trece în noul an cu investiții începute și neterminate. Asta în condițiile în care termenele de finalizare au fost cu mult depășite. Primarii au o explicație, dar mărturisesc și faptul că își pun speranțele într-un 2024 mult mai bun din punct de vedere al realizărilor. Nu de alta, dar li se încheie mandatele și mulți dintre ei râvesc la încă patru ani în fruntea administrațiilor locale. 

În comuna Bălănești au fost bifate câteva investiții menite să aducă bunăstare locuitorilor, însă marile proiecte nu au fost terminate. Multe dintre ele au termenele de finalizare decalate cu ani de zile. 

„Anul 2023 a fost unul zbuciumat economic, dar am reușit să finalizăm unele investiții. Avem și unele pe care nu le-am putut finaliza, chiar dacă termenul de recepție a fost decembrie 2023. La începutul anului 2024 și pe parcursul lui o să putem să finalizăm din unele investiții care s-au desfășurat pe raza localității, investiții care s-au decalat cu termene foarte lungi, mă refer la ani de zile, din cauza problemelor care au fost, pandemie, creșterea prețurilor, firme în faliment, bani care nu au venit la timp către constructori”, a declarat primarul comunei Bălănești, Ovidiu Pungan.

Edilul a mai precizat că în anul 2024, în localitatea Bălănești vor fi demarate o serie de proiecte, atât cu finanțare din fonduri europe, cât și din fonduri guvernamentale.

 

Vizualizări: 706

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: