Social

Primarii, anunțați că Supercom nu mai ridică gunoaiele

Firma care asigură ridicarea deșeurilor în 35 de localități din Gorj a anunțat că nu mai face asta începând de luni, 14 iunie.

Primarul din Bolboși a primit o informare în acest sens de la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară în domeniul serviciilor publice de Salubrizare Gorj (ADIS Gorj).

“Am fost anunțat de către reprezentanții ADIS Gorj că nu se va mai ridica gunoiul din toate localitățile programate, începând cu data de luni, din cauza retragerii operatorului S.C. Supercom S.A. din județul Gorj. Luni, suntem convocați la o ședință pentru a se găsi o rezolvare rapid și sperăm că lucrurile vor intra în normal și un nou operator își va începe activitatea în cele 35 de localități unde serviciul de salubrizare se efectua de către S.C. Supercom S.A,”, a transmis primarul comunei Bolboși, Viorel Rotaru.

Decizia Supercom este inexplicabilă, chiar dacă de câteva săptămâni trebuie să ducă deșeurile la Mehedinți, cu costuri mai mari. Autoritățile au anunțat deja că depozitul ecologic de la Târgu Jiu va fi redeschis, astfel că lucrurile vor intra în normal.

Vizualizări: 2,091

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: