Social

Comuna Turburea își dublează rețeaua de canalizare

Sistemul de canalizare din comuna gorjeană Turburea a fost extins pe încă 14 kilometri, care se adaugă celor 11 făcuți anterior. Este vorba de o investiție făcută în satul Poiana, care a costat șapte milioane de lei.

Primarul Ion Bîrcă a explicat că a fost o “împotmoleală” în ultima vreme, pentru că firma constructoare are lucrări în mai multe localități, pe care le face cu aceeași echipă.

“Firma constructoare s-a cam împotmolit spre final. Am stat de vorbă cu patronul firmei, care a promis că va începe la Poiana cele șase sute de racorduri, atât ar mai fi de făcut”, a explicat primarul din Turburea.

Acesta a spus că ar mai fi de lucru și la stația de epurare. Bîrcă spune că și pandemia a încetinit lucrările, din cauză că au mai fost muncitori bolnavi. Termenul de execuție este finalul anului, așa că oricum constructorul are timp să se încadreze. “Eu întotdeauna vreau să terminăm mai devreme, și la rețeaua de gaze erau trei ani și am stat pe capul constructorului de a terminat în șase luni”, a spus primarul.

Comuna Turburea are 35 de kilometri de drumuri unde sunt locuințe și, cu cei 14 kilometri de acum, vor fi în total 25 de kilometri de canalizare.

Vizualizări: 1,438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: