antiVirale

Jocul de-a școala...în școală. Proiect inedit al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”

Câțiva elevi din municpiului Târgu Jiu au ocazia de a participa la un proiect inedit în care sunt implicații actorii Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”. Practic, elevii au ocazia de a studia Limba și Literatura Română prin altfel de metode decât cele clasice. 

Proiectul se numește Jocul de-a școala... în școală și deja se bucură de un real succes. 

„Mulțumim Școlii Generale „Constantin Brâncuși” pentru că ne-au primit cu brațele deschise! Copiii au fost extrem de încântați de munca actorilor și de subiectul spectacolului. Abia așteptăm să ne vedem din nou cu ei, joi, de la ora 11:00, cu Jocul de-a școala...în școală”

Jocul de-a școala...în școală este un spectacol de teatru lectură în mișcare, ce are un puternic caracter didactic și vine in sprijinul elevilor din clasele v-viii în a experimenta parte din programa școlară la Limba si literatura română prin metode non formale”, au transmis reprezentanții Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din municipiul Târgu Jiu.

Proiectul a fost salutat și de primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

”Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" își pregătește noile generații de spectatori, odată cu introducerea în lumea teatrului a tinerilor din Târgu Jiu. Este o abordare originală a doamnei manager Mariana Ghițulescu și merită felicitată pentru această idee. Teatrul s-a schimbat mult în bine în ultimele luni, noul manager acordând o atenție deosebită publicului tânăr care este atras tot mai mult către artă. Felicitări pentru inițiativă!”, a afirmat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

 

Vizualizări: 582

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: