Social

Gorjenii fac mișto de campania de vaccinare

Autoritățile din Gorj nu știu ce să mai facă pentru a-i convinge pe oameni să se vaccineze. Azi se plimbară prin județ cu Caravana vaccinării, dar din primii 140 de oameni puși de primari pe liste, cum că vor să se vaccineze, abia prinseră unul să îi bage zacusca anti-covid. După ce trecură prin Târgu Jiu, Stănești, Runcu, Schela - eșec total, caravana plecă spre Peștișani, ca erau și acolo vreo treij' de doritori pe liste.

Acum foarte siguri nu suntem dacă îl prinseră sau vru omul să se vaccineze. O fi vreun userist, că la ei e obligație de partid să se vaccineze, dar ce vină au autoritățile că Gorjul are puțini useriști? 

Cumva cei de la USR vor să își asume acest eșec al vaccinării din Gorj, vor să fie siguri că e vina lor, așa că puseră și un cort în centrul municipiului Târgu Jiu, unde împart pliante despre vaccinare. Că de aia nu se vaccinau oamenii, că nu aveau pliant. Au omis că pliante au primit și în campanie și de fiecare dată... povești!

Oare cât costă să faci un vaccin anti-covid în Gorj? Nu mă refer la ăia 20 de euro sau cât costă serul. Cât costă să duci cortul de vaccinare în Târgu Auto, cu personal, cu hangarale, iar la finalul zilei să ai 41 de vaccinați? Cât costă să plimbi echipa de vaccinare prin mall, unde au chemat copiii la vaccinare, dar abia au venit câțiva? Cred că ar fi timpul să mai și răspundă cineva pentru banii ăștia aruncați pe apa sâmbetei, într-un județ în care cine vrea să se vaccineze are la dispoziție zeci de cetre amenajate și alte zeci de medici de familie. Mai mult decât atât, faptul că agasezi oamenii cu vaccinul vieții îi face să devină infinit mai sceptici!! O arată cifrele și o spune unul care nu crede că vaccinul te premiază cu vreun 5G, dar care, privind în ansamblu, simte un iz puturos! 

La aeroportul Otopeni au instalat un mare cabinet unde, când ceri informații despre condițiile de deplasare, în funcție de destinație, te îndrumă după "față"! Pe unii să facă PCR neapărat, iar pe alții să facă un test rapid. Să vă mai spun că testul rapid Antigen - Covid 19 costă 150 Ron???? Este vorba de bețișorul băgător în nas, care la producător este 1 euro!

Ne rezervăm dreptul să credem că mizeria asta de campanie este doar o metodă post - Covid de a mai jecmăni oamenii? Clar, da! Iar la nivel instituțional este o metodă de a sifona banul public. Totul evoluează într-o direcție bizară, însă despre cauza reală a apariției virusului, despre substraturi, nimic oficial. Trist!

Vizualizări: 3,678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: