Actualitate

Primărie pe persoană fizică. Cum a pedepsit primarul Morega polițiștii locali!

Situație umilitoare în municipiul Motru. Trei polițiști locali au trecut la mistrie. Nu de plăcere și nu acasă, ci pe o stradă recent betonată. Pentru că nu s-ar fi asigurat că nu trece nimeni să strice lucrarea, polițiștii locali au fost puși de primarul Morega să acopere niște urme lăsate în beton de câțiva trecători.

Trei polițiști locali, printre care și șeful Poliției Locale Motru, au pus mâna pe mistrie și au mers în teren să retușeze strada. Afară ploua, dar polițiștii locali au pregătit cimentul și au astupat urmele lăsate pe bucata de stradă pe care s-a turnat beton.

Polițiștii locali au fost fotografiați în noua misiune și dați exemplu pe Facebook chiar de primar. Cu mențiunea că nu e singura pedeapsă. “Cine greșește trebuie să repare....chiar cu mistria. Munca și implicarea noastră trebuie respectată, domnilor! Neglijența colegilor nu poate fi tolerată (nu este prima dată) și cred că este nevoie urgentă de modificări majore. Salarii plătite la timp, echipament corespunzător, cursuri de calificare, autoturism nou, dar în schimb multă nepăsare și multă neimplicare din partea multor polițiști locali.Toate vor avea o rezolvare chiar de luni”, a scris primarul Cosmin Morega.

Vizualizări: 2,183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: