Social

Primăria Târgu Jiu închiriază echipamente de iluminat festiv pentru la iarnă

Municipalitatea din Târgu Jiu se pregătește din timp pentru sărbătorile de iarnă. Primăria vrea să încheie un contract cadru, pe doi ani, pentru închirierea de produse și echipamente pentru iluminatul festiv, care să fie montate în oraș în perioada sărbătorilor de iarnă.

Administrația locală este dispusă să plătească în acest sens aproape 2.7 milioane lei, din fonduri bugetare. 

”Obiectul acordului cadru îl constituie furnizarea prin închiriere de produse și echipamente pentru iluminatul festiv pentru Sărbătorile de iarnă, 2022-2023 și respective 2023-2024. Produsele ofertate vor fi: -Produse ornamental-festive montate suspendat, fără legătură directă cu solul; - Produse ornamental-festive montate direct pe sol, cu posibilitatea cufundării temporare în apa sau montate permanent în apă; -Produse ornamental-festive tip traversări (…)Valoare minimă acord cadru 1602663,59 lei fără TVA , valoare maximă acord cadru 2673292,47 lei fără TVA”, se arată în anunțul primăriei Târgu Jiu. 

Firma de la care va închiria aceste sisteme de iluminat festiv va fi selectată în urma unei licitații deschise, la care data limită de depunere a ofertelor este 26 septembrie. 

Vizualizări: 627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: