Social

Primăria Drăguțești investește 60 de miliarde în rețeaua de gaze

Administrația locală din comuna Drăguțești se pregătește să dea startul celui mai îndrăzneț proiect din ultimii ani. Nu mai puțin de 60 de miliarde vor fi investite în rețeaua de gaze din localitate. Banii au fost accesați prin Programul Anghel Saligny.

Imediat ce vremea va permite se va da startul lucrărilor.

"Anul acesta este unul foarte important pentru noi. Avem în plan, dar și în desfășurare numeroase proiecte menite să îmbunătățească viața celor care locuiesc în comuna Drăguțești. Unul dintre proiectele îndrăznețe este cel de realizare a rețelei de gaze. Conductele de gaze vor ajunge la poarta fiecărei case. Există în Drăguțești aproximativ 1800 de gospodării, iar dorința oamenilor, de ani de zile, a fost să aibă gaze. Iată că o să putem bifa și acest obiectiv", a declarat Dumitru Ion Popescu, primarul comunei Drăguțești. 

Acesta a mai afirmat că, în mod frecvent, vin tineri la sediul primăriei pentru a se interesa de terenurile care sunt puse la vanzare. Motivul? Este o localitate aproape de municipiul Târgu Jiu și au la poartă toate utilitățile.

Vizualizări: 954

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: