Social

Primar: Timp de 7 ani am fost blocat de unii care doar au reclamat!

Două proiecte importante prind contur, zilele acestea, în comuna Aninoasa. Este vorba despre modernizarea dispensarului uman și despre reabilitarea unei baze sportive. Sunt lucrări mult așteptate de comunitatea locală și pentru care echipa primarului Ilie Petroi a reușit să obțină finanțare. 

Ambele investiții au fost anunțate de primar pe pagina sa de Facebook. Ilie Petroi nu a ratat ocazia de a sublinia faptul că în comuna Aninoasa investițiile au bătut pasul pe loc din cauza celor tot făcut reclamații.

 

„Șantier în lucru! Reabilitam baza sportivă Groșerea! Unii muncesc alții bârfesc! Am ales sa fiu zilnic în fiecare șantier din Comuna Aninoasa și nu sunt puține! Timp de 7 ani am fost blocat de unii care doar au reclamat și au aruncat cu răutate în mine și familia mea, dar am continuat să fiu același om determinat pentru Aninoasa!

Ei vorbesc, eu muncesc!”, este mesajul transmis de Ilie Petroi, primarul comunei Aninoasa.

Tot el a anunțat și faptul că au început lucrările de modernizare a dispensarului uman din Aninoasa. Această investiție se va realiza cu bani accesați prin PNRR.

 

 

Vizualizări: 939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: