Social

Primar: Comuna noastră începe să înflorească

Localitățile de lângă Târgu Jiu au devenit tot mai atractive pentru gorjenii care au vrut să se mute mai aproape de oraș sau pentru orășenii care vor să aibă și casă la țară. Comuna Bălănești este una dintre aceste comune, iar autoritățile caută fonduri să investească în rețelele de apă, canalizare și drumuri pentru ca localnicii să aibă tot confortul. 

 

În primă fază, promite primarul Ovidiu Pungan, se va rezolva problema apei. 

 

În drumuri și școli, s-au făcut investiții importante. Alte proiecte sunt în derulare. Printre altele, se construiește o grădiniță de la zero cu bani de la Ministerul Educației.

 

“Suntem într-o continuă dezvoltare, localitatea începe să înflorească pentru că sunt mulți oameni care s-au mutat în localitate. De-asta trebuie să ne preocupăm mai mult de calitatea și cantitatea apei și de infrastructură. Acum avem ceva probleme cu apa, dar le vom rezolva. Investim în educație. Am reabilitat și dotat Școala Gimnazială prin ADR Sud Vest Oltenia ca să nu fie nicio diferență între elevii noștri și alți elevi care învață în Târgu Jiu. Avem o grădiniță cu trei grupe, cu program normal. Finanțarea este pentru construire de la zero, cu bani de la Ministerul Educației. În tot județul, au fost construite două grădinițe în mediul rural și două în Târgu Jiu. Urmează să se facă recepți. Am făcut, de asemenea, și cabinete pentru medicii de familie”, a declarat primarul din Bălănești într-o emisiune la Accent TV.

Vizualizări: 719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: