Social

Învățământul, o prioritate în orașul Novaci

Învățământul rămâne o prioritate pentru administrația locală din orașul Novaci! Din acest motiv multe din proiectele accesate de reprezentanții primăriei au fost cele pentru modernizarea și dotarea unităților școlare. Milioane de lei au fost investite pentru că elevii să învețe în condiții foarte bune.

 

Unul din proiectele accesate a vizat Liceul Teoretic Novaci. Prin Programului Național de Dezvoltare Locală 2 a fost accesat peste un milion de lei. Obiectivele proiectului au fost: reabilitarea laboratoarelor și amenajarea unei toalete în incinta unității de învățământ. Tot pentru Liceul Novaci s-au accesat nu mai puțin de cinci milioane de lei cu scopul de a eficientiza energetic clădirile aferente liceului. 

În atenția echipei condusă e primarul Dumitru Leuștean au fost și școala și grădinița de pe raza orașului Novaci. Pentru Grădinița Nr. 1 a fost accesat un proiect, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2. Valoarea lucrărilor de modernizare, extindere și dotare se ridică la peste 5,7 milioane de lei.

Administrația locală a accesat și un proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020 pentru construirea unei grădinițe cu program normal, cu trei săli de grupă. Valoarea proiectului este de peste 1.4 milioane de lei.

Vizualizări: 720

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: