Social

Primar: Suntem într-un continuu șantier pentru că avem multe proiecte

Anul 2024 este anul în care în comuna Crasna se vor finaliza cele mai multe proiecte, din ultima vreme. Primarul Aurel Vamvu susține că asta nu are nicio legătură cu faptul că este an electoral. 

 

Asfaltări de drumuri, rețea de canalizare, o sală de sport modernă și lista poate continua. Toate aceste proiecte au fost sau vor fi bifate de administrația locală, în perioada următoare.

„În comuna Crasna suntem într-un continuu șantier. Este în finalizare licitația la programul , în valoare de două milioane de euro, prin care o să realizăm canalizarea în localitate și o să achiziționăm o mașină specială de vitanjare. S-a semnat semnat contractul pentru modernizarea aducțiunilor cu apă în comuna Crasna. Este vorba despre satele Drăgoiești, Aniniș și Crasna Deal. Urmează, în perioada următoare, să finalizăm licitația pentru modernizarea drumurilor, iar prin CNI avem un alt proiect de asfaltare, a 7 kilometri de drumuri. Am finalizat sala de sport. Îmi pare rău că programele aceste, Anghel Saligny, cele naționale s-au suprapus cu perioada alegerilor și toată lumea spune că abia acum fac primarii lucrări, dar așa a fost să fie, nu a depins de noi. Este bine că se face!”, a declarat Aurel Vamvu, primarul comunei Crasna.

Vizualizări: 829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: