Social

Proiecte importante, realizate în comuna Telești

Perioadă aglomerată pentru administrația locală din comuna Telești. O serie de proiecte sunt în plină desfășurare. Acestea vor schimba radical aspectul localității, susțin cei din echipa de conducere a primăriei. 

 

Echipa primarului Romulus Bîldea a accesat fonduri prin toate programele lansate astfel încât comuna Telești să cunoască o adevărată transformare.

„În acest moment ne ocupăm de reabilitarea dispensarului uman și de reabilitarea sediului primăriei comunei Telești. Vorbim despre proiecte ce au fost accesate prin Programul Național de Redresare și Reziliență. În același timp se lucrează la proiectul de asfaltare a drumurilor de interes local, în toate cele trei sate, Telești, Buduhala și Șomănești. Acest proiect presupune și realizarea a trei poduri și în momentul de față am realizat deja două dintre ele. Finanțarea am reușit să o obținem prin programul Anghel Saligny. De asemenea, am mai obținut o finanțare pentru reabilitarea a încă 4,5 km de drumuri. Suntem pe ultima sută de metri și cu proiectul pentru introducerea rețelei de gaze. Așteptăm ultimul aviz și o să scoatem lucrararea la licitație”, a declarat Romulus Bîldea, primarul comunei Telești

Vizualizări: 289

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: