Politică

Primar lăsat fără o sută de mii de euro. Avea copiii în casă în timpul jafului!

Primarul din comuna Dârvari, județul Mehedinți, a fost jefuit. Claudiu Ionuţ Gîrgă a povestit la Antena 3 că hoții care i-au spart locuința ar fi furat 100.000 de euro.

Primarul a adăugat că nu știe cine ar fi putut să fure banii, însă bănuiește că hoții au acționat la pont. Acesta a explicat motivele pentru care ținea o sumă atât de mare în casă.

"Sunt niște camere de supraveghere, dar au fost ocolite printr-un punct mort. Nu bănuiesc pe nimeni, nu cred că știa nimeni. Nu țineam în casă. Am vândut niște utilaje mai vechi, eu lucrez niște terenuri, și urmă să îmi achizitionez o combină agricolă. Am scos niște bani. Nu țineam ascunși, îi țineam în casă. La mine în casă nu intrau persoane străine.

Eu am ajuns la 2 fără ceva de la un botez și am văzut ușa deschisă, urme și am constatat jaful. Nu s-au mai întâmplat spargeri în ultimul timp. Problema cea mai gravă este că copiii mei minori erau în casă. Hoții s-au dus până la ușa lor, pe urme, au văzut că priveau la televizor. S-au mutat în celelalte camere, au răsturnat pe acolo", a declarat primarul.

Vizualizări: 6,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: