Social

Pregătire centralizată la Arad pentru pugiliștii de la CSM Târgu Jiu

Pugiliștii CSM Târgu Jiu au început în forță pregătirile pentru primele competiții oficale din acest an. Tinerii sportivii de la secția de box a CSM Târgu Jiu s-au deplasat la Arad, în perioada 15-17 februarie, pentru un stagiu de pregătire

După ce au început antrenamentele la Târgu Jiu, pugiliști de la CSM Târgu Jiu au beneficiat de un stagiu de pregătire în vestul țării, în compania unor cluburi de tradiție din Arad, dar și din alte orașe ale țării. Îndrumați de antrenorii Petrișor Gănănău și Ștefan Grecescu, recent cooptat în staff-ul secției de box a CSM Târgu Jiu, pugiliștii gorjeni au avut parte de un stagiu de pregătire intens, în care antrenorii și-au testat sportivii atât din punct de vedere al condiției fizice, cât și din punct de vedere tactic.

 

CSM Targu Jiu a facut deplasarea cu un lot de 10 sportivi: Hector Văduva(născut 2015 – cat. 30 Kg), Corleone Bonculescu(născut 2012 – cat. 52Kg), Raul Stamatie(născut 2011 – cat.75 Kg), Mesi Ion Marin(născut 2009 – cat. 92Kg), Răzvan Tomescu(născut 2008 – cat. 60 Kg), David Pătrășcoiu(născut 2008 – cat. 70Kg), Gabriel Pădure(născut 2008 – cat. +92 Kg), Valentin Cărbunescu(născut 2007 – cat. 71 Kg), Alexandru Sulea (născut 2004 – cat. 86 Kg), acesta fiind cel mai titrat dintre sportivii gorjeni din lotul deplasat la Arad, dar și cel mai nou venit în cadrul secției de box a clubului nostru. Din delegație a făcut parte și Alisia Bîrzava (născută 2008 -cat. 48Kg), ea fiind singura fată care a făcut deplasarea la Arad.

Cei doi antrenori au fost mulțumiți de modul în care s-au prezentat elevii lor în stagiul de la Arad, iar concluziile au fost dintre cele mai bune. Aceștia consideră că tinerii sportivi gorjeni sunt pe drumul cel bun în ceea ce privește pregătirea pentru competițiile oficiale. ”A fost un schimb de experiență foarte bun la Arad. Am vrut să vedem în ce punct ne aflăm cu pregătirea fizică, ținând cont că se apropie competiții oficiale importante, acolo unde mergem să cucerim medalii”.

 

 

Vizualizări: 309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: