Social

Ana Cătălina Ciolan, convocată la echipa națională a României!

Ana Cătălina Ciolan, convocată la echipa națională a României! Veste extraordinară primită de CSM Târgu Jiu chiar înaintea meciului cu Motherson Mosonmagyarovari KC din EHF European League. Ana Ciolan, pivotul grupării gorjene, a fost convocată de antrenorul Florentina Pera la echipa națională a României pentru dubla cu Croația. România va înfrunta Croaţia pe 28 februarie, la Bistriţa, şi pe 3 martie, la Koprivnica. 

Prestațiile excelente din Liga Florilor, dar și cele din Cupa EHF ale pivotului Ana Ciolan nu au rămas fără ecou. Selecționerul României a urmărit evoluția jucătoarei de la CSM Târgu Jiu și a decis să o cheme sub tricolor. După gorjeanca Angela Pușcaș, Ana Cătălina Ciolan este a doua jucătoare de la CSM Târgu Jiu convocată la echipa națională. 

Imediat după vestea convocării la prima reprezentativă a României am stat de vorbă cu Ana Ciolan, care ne-a dezvăluit cum a primit vestea convocării şi ce reprezintă pentru cariera ei această chemare sub tricolor.

 

Ana Cătălina Ciolan: „Mă bucur mult că pot fi a doua jucatoare care reprezintă acest club la echipa națională. Sunt fericită, mândră si onorată în același timp. Mulțumită de faptul că munca echipei și aportul meu individual au dus împreună la această convocare. Am fost total surprinsă când am aflat de convocare, nu mă așteptam! Este o onoare uriașă și, sincer, un vis care devine realitate. Abia aștept să dau tot ce am mai bun. Le sunt recunoscătoare celor care au facut posibilă această convocare, apreciez faptul că au considerat că pot face parte din echipa Nationala de handbal a Romaniei și îmi doresc să reușesc să mă ridic la nivelul așteptărilor. E un pas major în cariera mea și merg să dau tot ce am mai bun, să învăț cât mai mult. Sunt pregătită să mă adaptez și să contribui la succesul echipei.“

 

Vizualizări: 282

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: