Anchetă

Povestea terifianta a crimei de la Baia de Fier. Mama fetei a facut infarct

Tanara de 19 ani, care locuia fara forme legale in Baia de Fier si a fost ucisa azi-noapte, a depus inca din luna mai plangere la politie, ca este amenintata de tanarul de 20 de ani.

Politia a deschis dosar penal, dar asta nu l-a impiedicat pe agresor  sa o ucida azi-noapte.

Acesta a oprit masina in care era fata cu noul ei prieten, a scos-o din masina, a injunghiat-o de doua ori si a bagat-o in masina lui. A plecat cu fata injunghiata in masina spre Targu Jiu.

Mai multi martori oculari au sunat la 112, aproximativ la miezul noptii. Politia a fost anuntata de prietenul fetei, astfel ca a facut filtre. Dupa o ora si jumatate au gasit masina la domiciliul tanarului. Fata era inconstienta pe bancheta din spate, politia a chemat o ambulanta, dar medicii au constatat decesul.

Suspectul de crima este audiat joi dimineata la Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj, unde au fost si parintii fetei. Potrivit unor surse, mama fetei a facut infarct si este la reanimare.

actualizare- Iată povestea, prezentată de procurori: "în jurul orelor 00.00, fiind animat de sentimente de gelozie cu privire la împrejurarea că victima M…, de sex feminin, în vârstă de 19 ani, cu care avusese în trecut o relaţie amoroasă, s-a întâlnit cu o altă persoană de sex masculin, a procedat la urmărirea, cu autoturismul marca BMW, pe raza localităţilor Polovragi şi Baia de Fier, a autoturismului marca BMW în care se aflau victima şi un martor, încercând să determine oprirea acestuia în trafic prin manevre de depăşire, semnale acustice şi luminoase.

În jurul orelor 00.20, după oprirea acestui autoturism pe raza satului Cernădie, comuna Baia de Fier, suspectul a coborât din autoturism, s-a înarmat cu un briceag, pe care l-a scos din portiera autoturismului său, situată în dreptul scaunului şoferului, s-a îndreptat spre autoturismul în care se afla victima. Aceasta din urmă a fugit către autoturismul unui alt martor, încercând să-şi asigure scăparea prin intrarea în acel autoturism, însă nu a reuşit întrucât suspectul a doborât-o la pământ, s-a poziţionat deasupra acesteia şi a ridicat braţul înarmat cu briceagul şi a aplicat cu intensitate mai multe lovituri victimei în zone vitale, care au condus ulterior la decesul acesteia.

Imediat după aplicarea loviturilor, dar înainte de a interveni decesul victimei, suspectul a transportat-o pe aceasta în interiorul autoturismului său, lipsind-o în mod ilegal de libertate, după care a demarat cu viteză şi a transportat-o până în municipiul Târgu-Jiu, pe strada România Muncitoare, la locuinţa unei alte persoane.

Prin apelul la numărul de urgenţă 112, efectuat la data de 15.07.2021 orele 00.23 o persoană (martor) a sesizat faptul că, în comuna Baia de Fier sat Cernădia jud. Gorj , are loc un conflict, precizând faptul că, un bărbat a coborât dintr-un autoturism marca BMW de culoare gri, fiind înarmat cu un cuţit şi se îndreaptă ameninţător spre o femeie.
Ulterior, la orele 00.26, aceeaşi persoană a revenit cu un alt apel la nr. de urgenţă 112, precizând faptul că, respectiva femeia fusese înjunghiată.

Prin apelul efectuat la aceeaşi dată, orele 00.30, la numărul de urgenţă 112, altă persoană a sesizat aceleaşi aspecte, menţionând că a încercat să urmărească autoturismul agresorului înarmat. Urmare a apelurilor la nr. de urgenţă 112, un echipaj de poliţie din cadrul I.P.J. Gorj – Poliţia Municipiului Târgu-Jiu, Biroul de Ordine Publică, a intervenit la locuinţa respectivă, din municipiul Târgu-Jiu, victima fiind găsită în interiorul autoturismului parcat în curtea locuinţei, pe bancheta din spate".

Vizualizări: 50,236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: