Social

Pompe stradale, vandalizate în Târgu Jiu

Încă sunt prea mulți târgujieni care distrug orice, de la locuri de joacă și mobilier stradal, până la pompele de apă sau copacii proaspăt plantați.

Viceprimarul din Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru, a publicat fotografii cu pompe stradale recent recondiționate, dar distruse imediat după.

“Iresponsabilitate și vandalism. Sunt cuvintele ce caracterizează comportamentul unor semeni, care, în ultimele zile, și-au bătut joc de munca unor oameni, de banii publici și de locuitorii din Târgu Jiu. Aceste pompe stradale, pe care le vedeți in imagini, doar ce fuseseră înlocuite sau recondiționate. Pentru ca cetățenii să aibă acces la surse de apă, în această perioadă caniculară, dar și pentru a stopa risipa de apă, am înlocuit vechile pompe, cu unele care rămân pornite atâta timp cât este ținută apăsată clapeta. Din păcate, munca și investiția au fost distruse”, a scris Bejinaru pe pagina de socializare.

Acesta cere poliției să intervină: “Fenomenul s-a repetat aproape în fiecare noapte, în ultima săptămână, iar aceste fapte nu pot rămâne nepedepsite. Fac apel la Poliția Locală și la cea națională, să verifice modul în care au fost distruse pompele din municipiu și să-i tragă la răspundere pe cei vinovați. Trebuie să conștientizăm că, fără responsabilitate, nu putem avea un oraș decent”.

Cei care distrug pot fi identificați doar dacă zona este monitorizată video, altfel șansele sunt destul de mici.

Vizualizări: 2,357

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: