Social

Continuă angajările de medici la Spitalul Județean

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a scos la concurs 11 posturi de medic. Sunt posturi cu normă întreagă, ce vizează mai multe specializări. O parte din acestea sunt destinate medicilor rezidenți în ultimul an. 

Unitatea medicală care deservește județul Gorj a scos la concurs două posturi de medic în specialitatea Medicină de urgență la UPU-SMURD, un altul de medic specialist în neonatologie, încă unul de medic specializat în endocrinologie, precum și două posturi de medic dentist, pentru Cabinetul de Medicină Dentară. 

Pentru medicii rezidenți în ultimul an, posturile disponibile sunt în specialitatea Cardiologie, În specialitatea Radiologie Imagistică Medicală (3 posturi) și în specialitatea Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice. De asemenea, Spitalul Județean angajează și biolog, pentru Laboratorul de analize medicale. 

Medicii interesați să se înscrie la concurs pot depune dosarele de candidatură la Serviciul de resurse umane al unității de la Spitalul 700. Taxa de participare este de 150 lei. Concursurile vor avea loc în cel mult trei luni. 

Vizualizări: 8,277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: