Eveniment

Polițist rănit grav în accident după o urmărire

Un polițist care urmărea un șofer care a refuzat să oprească a ajuns la spital, după ce mașina pe care o urmărea a intrat frontal în autospeciala de poliție. 

Evenimentul rutier a avut loc în noaptea de duminică spre luni, atunci când oamenii legii au vrut să oprească un şofer,dar acesta a refuzat și echipajul a pornit în urmărirea sa. Accidentul s-a petrecut pe Şoseaua Colentina, din Sectorul 2 al Capitalei, iar șoferul de 31 de ani, care avea și un pasager în mașină, nu a vrut să oprească la semnalul poliţiştilor. 

Agenții au pornit în urmărirea lui, iar unul dintre polițiști a intrat cu autospeciala pe contrasens, ca să blocheze trecerea, iar în acel moment autoturismele s-au ciocnit frontal rezultând rănirea a doi polițiști din autospecială, dar și a pasagerului din maşina fugarului.

La alcooltest s-a constatat că şoferul de 31 de ani avea o alcoolemie de 0,41 la mie, fiind pozitiv și la testul pentru droguri pentru că acesta consumase şi substanţe interzise.

Agentul de poliție care conducea autospeciala a fost rănit grav, fiind transportat la spital, surse din poliție susținând că ar fi suferit leziuni la coloană. Răniți ușor în accident au fost și colegul agentului, precum și pasagerul din mașina fugarului.

Vizualizări: 1,228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: