Eveniment

Beat și cu permisul anulat la volan

Un bărbat a fost reținut de polițiștii din Craiova după ce a condus băut și cu permisul anulat.

Polițiștii din Craiova au avut parte de o dublă surpriză la un control în trafic, depistând un bărbat care nu avea permis de conducere după ce îi fusese anulat dar și conducea un autovehicul în stare de ebrietate. Craioveanul ăn vârstă de 55 de ani a fost reținut, a informat IPJ Dolj.

„La data de 11 februarie, ora 17.35, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea 2 Toamnei, din municipiul Craiova. Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au informat polițiștii.

Surpriza mare a venit în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române când s-a stabilit că acesta are anulat permisul de conducere. 

Polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Vizualizări: 810

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: