Social

Polițist local, pictor în timpul liber. Trei tablouri au fost donate în scop caritabil

Doi copii din municipiul Motru vor primi, zilele acestea, un mic sprijin financiar. Banii provin din vânzarea a trei tablouri care au fost pictate de un polițist local din Motru. Omul legii a scos la licitație tablourile, iar acestea au fost deja achiziționate. Unul dintre tablouri a ajuns în biroul primarului Cosmin Morega.

De altfel, edilul a fost și cel care a anunțat că toate cele trei tablouri, realizate de polițistul local, și-au găsit cumpărător și că banii astfel obținuți vor fi oferiți unor copii cu probleme grave de sănătate. 

„Au fost mai multe persoane interesate să achiziționeze cele trei tablouri pictate de polițistul local Victor Negrea. Unul dintre tablouri l-am achiziționat chiar eu și îl voi păstra în biroul din primărie. Suma colectată va ajunge la doi copii cu probleme de sănătate. Este un ajutor infim în comparație cu problemele pe care le au, dar noi nu îi uităm și o să-i mai ajutăm. Este vorba despre doi copii, selectați de colegii de la serviciile sociale, un băiețel care suferă de epilepsie și o fetiță cu sindromul Down”, a declarat Cosmin Morega, primarul municipiului Motru.

Expoziția a fost găzduită chiar de Primăria Municipiului Motru, iar autoritățile locale dau asigurări că astfel de acțiuni vor mai avea loc.

Vizualizări: 633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: