Eveniment

Accident cu patru răniți. update: Un bărbat a murit

Un accident rutier a avut loc, joi, în localitatea mehedinţeană Cocorova, în urma căruia patru persoane au fost rănite. Un autoturism a intrat într-un parapet.

În urma accidentului, au rezultat două victime încarcerate, fiind nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora.


Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere. Pentru acordarea primului-ajutor medical victimelor, la locul evenimentului a fost direcționat și un echipaj SAJ.


Salvatorii au extras de urgență victimele și le-au predat în stare de conștiență echipajelor SMURD și SAJ, fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

actualizare: „La data de 27 octombrie a.c., orele 14.43, pe DN 67, în afara localității Cocorova, s-a produs un accident rutier soldat cu victime. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 57 de ani, din municipiul Motru, județul Gorj în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, în afara localității Cocorova a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu parapetul metalic montat pe marginea drumului. Din accident, a rezultat vătămarea unui bărbat de 83 de ani și a unei femei de 56 de ani, care au fost transportați la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Din nefericire, bărbatul de 83 de ani a decedat la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Mehedinți.

Vizualizări: 2,533

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: