Social

Policlinica Târgu Jiu: Controale până la ora 21 la Oftalmologie

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu anunță un nou program pentru două cabinete din cadrul Ambulatoriului. Mai exact, din această lună, activitatea la cabinetele de Psihiatrie și Oftamologie se va desfășura în intervalul orar 07:00 - 14:00 și 14:00 - 21:00. 

"Pacienții cu probleme oftalmologice se pot adresa medicilor de la cabinetul de Oftalmologie din Ambulatoriul Integrat. În luna aprilie, la acest cabinet activitatea se va desfășura în intervalul orar 07:00 - 14:00, iar două zile pe săptămână (luni și miercuri) și în intervalul orar 14:00 – 21:00", anunță unitatea medicală.

Programările se pot face de luni până vineri la secretariatul Policlinicii sau  la numărul de telefon 0741151346.

În Ambulatorul de Specialitate al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu se efectuează următoarele servicii/consultații medicale în specialitățile: medicină internă, psihiatrie, psihologie, pediatrie, diabet, zaharat, ortopedie, neurologie, oncologie, cardiologie, alergologie + teste alergologice, nefrologie, endocrinologie, gastroenterologie, dermato-venerologie, oftalmologie, chirurgie generală, ginecologie, urologie, O.R.L, medicină sportivă, neuropsihiatrie infantilă, planificare familială, recuperare medicină fizică și balneologie și boli infecțioase, mai anunță Spitalul Județean.

Vizualizări: 595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: