Eveniment

A sărit cu mașina într-o groapă, pe centură - GALERIE FOTO

Accident neobișnuit vineri seara în Târgu Jiu,  unde o mașină a căzut într-o groapă pe șantierul noii șosele de centură.

S-a întâmplat undeva în zona Artego spre Preajba. Lucrarea era semnalizată corespunzător, spun martorii oculari, dar cel mai probabil viteza și neatenția a dus la producerea accidentului.

Din primele informații, tânărul șofer este ușor rănit.  “Avem sesizat un accident de circulație în cartierul Preajba. Un autovehicul a căzut într-un șanț, conducatorul auto fiind preluat de ambulanță și transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Gorj.

actualizare: Din cercetările efectuate de polițiști la fata locului, s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din localitatea Preajba Mare, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aviatorilor, din localitate, din direcția localității Preajba către strada Ciocârlău, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, căzând într-o excavație de canalizare, care era semnalizată corespunzător, prin indicatoare reflectorizante de obligare și interzicere, precum și balize de delimitare, realizată pe partea stânga a direcției de deplasare. 

 

În urma impactului, a rezultat rănirea tânărului, care a fost transportat la spital pentru efectuarea de investigații medicale.

 

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. 

 

S-a întocmit dosar penal, sub aspectul savârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Vizualizări: 8,275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: