Politică

PNL Gorj este în disoluție! Vezi aici cine susține acest lucru!

Din ce în ce mai multe voci din rândul foștilor sau actualilor politicieni gorjeni critică modalitatea prin care Ion Iordache a destrămat organizația județeană a Partidului Național Liberal Gorj.

Modul de a face politică i-a determinat pe mai mulți primar din Gorj, în frunte cu edilul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, să anunțe că vor candida pe listele social democraților la viitoarele alegeri.

Vasile Popeangă, fost deputat timp de două mandate în Parlamentul României, afirmă că organizația județeană a liberalilor se află în disoluție, iar liderii partidului nici nu mai știu câți primari mai au lângă ei, după ce majoritatea au părăsit formațiunea politică.

„PSD va câștiga la europarlamentare și restul alegerilor! Pe locul doi o să fie cei de la AUR la noi în județ. PNL-ul este într-o ușoară disoluție. În momentul în care îți pleacă primarii este clar că nu se mai poate. Păi nici ei nu știu câți primari le-au mai rămas în partid!”, a anunțat fostul deputat de Gorj, Vasile Popeangă.

Vizualizări: 1,748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: