Social

Platformă de zece mii de metri pătrați, lângă Parcul Narciselor

O platformă de zece mii de metri pătrați se conturează, în aceste zile, în zona Parcului Narciselor din Târgu Jiu. Aici se vor desfășura evenimentele importante ce aveau loc până acum pe insuliță sau în centrul orașului. 

 

Primul eveniment care se va organiza aici e programat în weekendul 10-12 mai și, în acest fel, va fi inaugurat cel mai mare parc din municipiu.

 

“Se muncește și noaptea pentru finalizarea la timp a platformei de la Parcul Narciselor, în așteptarea primului eveniment de amploare al anului: festivalul de reconstituire istorică a luptelor dintre geto-daci și romani, ce va avea loc în  perioada 10-12 mai.

 

Apreciez eforturile deosebite ale colegilor de la Edilitara care, în ultimii ani, au muncit enorm pentru orașul nostru și îl felicit pe directorul general al societății, Adrian Dăianu, care rămâne mereu alături de oamenii săi,  în teren, la fiecare lucrare de amploare.

 

Platforma care se amenajează acum va găzdui concertele, dar și comercianții care vor veni la evenimentele noastre”, anunță primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 2,739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: