Social

Pachete cu alimente pentru locuitorii comunei Turburea

Sprijin din partea primăriei Turburea pentru persoanele cu posibilități materiale modeste. În prag de Sărbători Pascale acestea au primit pachete cu alimente. Gestul autorităților locale a devenit deja o tradiție în comuna Turburea. 

 

Primarul Ion Bîrcă susține că sunt ani de zile de când sunt oferite aceste pachete drept pentru care gestul nu poate fi catalogat drept unul cu iz electoral. 

 

„Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, așa cum s-a procedat de când sunt eu primar, iată, patru mandate, am oferit pachete cu alimente. Anul acesta 1500 de cetățeni ai comunei Turburea au beneficiat de aceste pachete pascale. Nu vorbim aici de vreo metodă de a face campanie electorală pentru că aceste ajutoare sunt oferite ca urmare a unei hotărâri de Consiliu Local. Tocmai de aceea le-am dat și un pic mai devreme cât să nu intrăm în campanie. Pachetele conțin câte un pui, un kilogram de ulei, o sticlă de ulei, un cozonac și o sticlă de vin. Practic, o masă, să spunem așa”, a declarat Ion Bîrcă, primarul comunei Turburea.

Vizualizări: 336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: