Actualitate

CE Oltenia, investiție pentru Ford înainte de externalizarea termocentralei Craiova II

Complexul Energetic Oltenia investește peste o sută de mii de euro în sistemul prin care se face alimentarea cu abur a uzinei Ford de la Craiova.

Asta deși termocentrala Craiova II va fi externalizată în 2023 și încă nu se știe cine va pune mâna pe ea. Așa cum este obiceiul în companiile de stat conduse de grupuri de interese, și aici interesul este ca termocentrala să arate boboc înainte de externalizare. Poate vă aduceți aminte cum toate sediile BCR au fost modernizate înainte de privatizare, iar exemple sunt grămadă în ultimii 30 de ani.

Licitația "Racordarea si proiectarea punctului termic cogenerare, existent la turbina nr. 2, pentru sporirea - extinderea/ alternarea capacitatii de cogenerare, instalatii pentru optimizarea sistemului termic pentru Ford - preincalzire circuit, incalzire termoficare industriala si urbana la varf de sarcina sau avarii, instalatii pentru cresterea eficientei in sala masini" – SE Craiova II a fost atribuită pe 17 martie 2021, pentru suma de 586.647 lei. Lucrarea a fost adjudecată de NITURO IND.

Vizualizări: 2,473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: