Actualitate

Peste 700 de job-uri la bursa de la Târgu Jiu 

Câteva zeci de firme din Gorj sunt așteptate la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment programat să aibă loc vineri, 20 mai, la Târgu Jiu. Angajatorii pun la dispoziția șomerilor și a celor care caută un job peste 700 de locuri de muncă. 

”Scopul final fiind ca angajatorii să-și găsească forța de muncă de care au nevoie, iar șomerii să-și găsească un loc de muncă conform pregătirii profesionale”, a spus Romeo Chiriac, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj. 

Conform reprezentanților AJOFM Gorj, la bursă vor fi amenajate și standuri la care cei care doresc să urmeze cursuri de formare profesională se vor putea înscrie, dar și la care vor fi prezentate locurile de muncă disponibile în țările europene. Spre finalul bursei va participa și o grupă de deținuți de la Penitenciarul Târgu Jiu. 

Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va desfășura la parterul campusului studențesc din Debarcader al Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, începând cu ora 10.00. 

Vizualizări: 1,404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: